Cubes

Window on the world

The Cubes provide a high quality of living and life. Bogdan & Van Broeck imported the classic elements of a house into the compressed typology of the apartment.  
Every apartment in the Cubes has a loggia with an indoor terrace with window from 5m to 6m high and 4m wide that open fully.

Check here for a 3D visualisation of a finished project in Cube 4.

Check here for a 3D visualisation of a finished project in Cube 6.

arrow-icon apartment floor plans in Cube 4 and Cube 6

VerkoopIntCubes3.jpg

Winter garden

The distribution of functions within the Cubes and the position of the window openings are designed to provide optimal views and sunlight, while preserving privacy. High glazed voids spanning two floors, accessible from all over the house, secure for each Cube a large indoor winter garden and an abundance of natural light.

Room with a view

At the same time Bogdan & Van Broeck strive for a harmonious relationship with the environment. To that end, they are leaving carefully chosen openings between the structures that ensure framed life pictures to the other buildings, to "At the Edge of the World", to the water and to the squares and passages in-between. The Cubes have been essentially designed as "rooms with a view".