1.

Cubes

Venster op de wereld
De Cubes bieden een hoge woon- en levenskwaliteit.
Daarom importeerden Bogdan & Van Broeck de klassieke elementen van grondgebonden huizen in de verdichte typologie van het appartement. 
Iedere woning in de Cubes beschikt over een loggia met een inpandig terras met raam van 5m hoog en 4m breed dat volledig opengaat.

Wintertuin

De distributie van functies binnen de Cubes en de positie van de raamopeningen zijn ontworpen in functie van optimale uitzichten en bezonning, maar met behoud van de privacy. Hoge beglaasde vides over twee verdiepingen, bereikbaar vanuit de hele woning, zorgen in elke Cube voor een ruime inpandige wintertuin en een overvloed aan daglicht.

Room with a view
Tegelijk streven Bogdan & Van Broeck naar een harmonische relatie met de omgeving. Daartoe laten ze zorgvuldig gekozen openingen tussen de volumes die zorgen voor ingekaderde doorzichten naar de andere gebouwen, naar "Anish Kapoor's At the Edge of the World", naar het water en naar de tussenliggende pleinen en doorsteken. De Cubes zijn essentieel ontworpen als "rooms with a view", als vensters op de wereld.

Variatie in het geheel
Door de variaties in planvorm en type en door de verschillende geveluitwerking is elke Cube een uniek en herkenbaar onderdeel binnen een groter samenhangend geheel.

Duplex appartement in Cube 6, totale oppervlakte 148m²

 

Om ander grondplannen van de Cubes te bekijken, maken we graag een afspraak op de site.