Cubes

Venster op de wereld

De Cubes bieden een hoge woon- en levenskwaliteit. Daarom importeerden Bogdan & Van Broeck de klassieke elementen van een huis in de verdichte typologie van het appartement. Iedere woning in de Cubes beschikt over een loggia met een inpandig terras met raam van 5m tot 6m hoog en 4m breed dat volledig opengaat.

Bekijk hier een 3D visualisatie van een gerealiseerd project in Cube 4.

Bekijk hier een 3D visualisatie van een gerealiseerd project in Cube 6.

arrow-icon bekijk de grondplannen van Cube 4 en Cube 6

VerkoopIntCubes3.jpg

Wintertuin

De distributie van functies binnen de Cubes en de positie van de raamopeningen zijn ontworpen in functie van optimale uitzichten en bezonning, maar met behoud van de privacy. Hoge beglaasde vides over twee verdiepingen, bereikbaar vanuit de hele woning, zorgen in elke Cube voor een ruime inpandige wintertuin en een overvloed aan daglicht.

Room with a view

Tegelijk streven Bogdan & Van Broeck naar een harmonische relatie met de omgeving. Daartoe laten ze zorgvuldig gekozen openingen tussen de volumes die zorgen voor ingekaderde doorzichten naar de andere gebouwen, naar "Anish Kapoor's At the Edge of the World", naar het water en naar de tussenliggende pleinen en doorsteken. De Cubes zijn essentieel ontworpen als "rooms with a view", als vensters op de wereld.